NIEUW! Studio82 Alkmaar start exclusieve theaterlessen:

We bieden een stap extra aan voor de spelers die graag meer willen leren over theater. Voor spelers die nog lang niet zijn uitgeleerd en zin hebben in een uitdaging en professionele, betrokken coaching.

THEATERWERKGROEP

Studio82 start met een theaterwerkgroep speciaal voor ambitieuze spelers (amateur/semi-prof) die de motivatie hebben om zowel individueel als in een groep gedreven aan materiaal te werken en betrokken te zijn bij een groep die persoonlijk gecoacht wordt. Met een selecte groep spelers gaan we werken aan tekstbehandeling, liedinterpretatie, gebruik van je lichaam, zingen en samen spelen. Solo, klein ensemble en ensemble repertoire komt voorbij van cabaret, kleinkunst tot musical. Eigenlijk wat in een workshop of masterclass wordt gedaan, maar dan in een langer traject! In de muzikale repetities word je begeleid door Ruud Luttikhuizen.

ENSEMBLE GROEP

Ben jij een ensemble speler of heb je kleine rollen gespeeld en wil je meer leren over spelen in scènes, stil spel en grote ensemble nummers? Dan is er nu een les voor jou! Hoe speel je een rol met weinig of geen tekst, hoe beweegt en spreekt je personage? Ensemble spelers zijn cruciaal in een cast en vanuit die gedachte zullen we werken aan je ontwikkeling en inhoud als speler, met toch het plezier van een groep. We gaan met mensen aan de slag die willen groeien en gemotiveerd zijn meer uit zichzelf te halen.

Voor meer informatie en de tarieven klik je hieronder op de link. Ik zie je graag in de studio!

Workshops

Verhuur oefenruimte en theaterzaal

Oefenruimte

Veel gezelschappen hebben de theaterzaal al ontdekt als oefenruimte! Het is inmiddels de vaste plek voor musicalvereniging Enthousiable, de theaterproducties van Superstar Theaterproducties en ze wordt op wisselende tijden verhuurd als dansstudio.

Met een oppervlakte van zo'n 170m2, zaalbrede spiegelwand, eigen garderobe, bar en zithoek, goede bereikbaarheid en gratis parkeren is Studio82 de ideale plek voor theatermakers, spelers, zangers, dansers en podiumkunstgezelschappen.

Theaterzaal

Studio82 is uitermate geschikt voor kleine theaterproducties, presentaties en intieme concerten.  Met een capaciteit van zo'n 70 zitplaatsen op de vlakke vloer, een eigen bar,  knusse zithoek, goede bereikbaarheid, gratis parkeren en alles vriendelijk geprijsd is Studio82 dé zaal voor kleine producties van uiteenlopende aard.

Kom langs!

  • About Image - 1

Contact

Studio82

Studio82 woont in Koel310 in Alkmaar. De oefenruimte | dansstudio | theaterzaal is de ideale plek voor theatermakers, spelers, zangers, dansers en podiumkunstgezelschappen.

Adres

Studio82
Koelmalaan 310
1813 JE ALKMAAR

Informatie

T: +31 6 2352 9766
E:


Copyright © 2019 Sophie van Hecke - login

Webdesign: Night Owl web- en designstudio
Logodesign: AAA Design