Studio82 Alkmaar presenteert: Studio Chantant

Een moment in de middag/avond om in intieme sfeer te genieten van theater of live muziek.

29 januari om 14:30 uur en 20:00 uur

In deze eerste editie: Sophie van Hecke en Jorik Buijs oud-studiegenoten van de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater in Amsterdam vonden het tijd om weer eens samen te zingen! Geen hele voorstelling, gewoon liedjes die ze graag eens zouden willen zingen, solo's en duetten. Deze eerste Studio CHANTANT zingen zij een bonte verzameling mooie liedjes uit zowel Nederlandstalig kleinkunstrepertoire als werk uit bekende en onbekende Engelstalige musicals. Ook zijn er twee gasten: Jerre van Anholt (Theatergroep Horizon) en Stans Kok (Brassica Musicals). Muzikale begeleiding: Ruud Luttikhuizen.
Schuif bij ons aan met uw drankje in de hand en geniet!

Entree: €10 - contant aan de zaal: er is geen PIN aanwezig

RESERVEER NU:

Tot dan!

Workshops

Verhuur oefenruimte en theaterzaal

Oefenruimte

Veel gezelschappen hebben de theaterzaal al ontdekt als oefenruimte! Het is inmiddels de vaste plek voor musicalvereniging Enthousiable, de theaterproducties van Superstar Theaterproducties en ze wordt op wisselende tijden verhuurd als dansstudio.

Met een oppervlakte van zo'n 170m2, zaalbrede spiegelwand, eigen garderobe, bar en zithoek, goede bereikbaarheid en gratis parkeren is Studio82 de ideale plek voor theatermakers, spelers, zangers, dansers en podiumkunstgezelschappen.

Theaterzaal

Studio82 is uitermate geschikt voor kleine theaterproducties, presentaties en intieme concerten.  Met een capaciteit van zo'n 70 zitplaatsen op de vlakke vloer, een eigen bar,  knusse zithoek, goede bereikbaarheid, gratis parkeren en alles vriendelijk geprijsd is Studio82 dé zaal voor kleine producties van uiteenlopende aard.

Kom langs!

  • About Image - 1

Contact

Studio82

Studio82 woont in Koel310 in Alkmaar. De oefenruimte | dansstudio | theaterzaal is de ideale plek voor theatermakers, spelers, zangers, dansers en podiumkunstgezelschappen.

Adres

Studio82
Koelmalaan 310
1813 JE ALKMAAR

Informatie

T: +31 6 2352 9766
E:


Copyright © 2016 Sophie van Hecke - login

Webdesign: Night Owl web- en designstudio
Logodesign: AAA Design